De belofte van JAN©

Je zit goed bij ons, dat durven we wel te stellen.  Onze arbeidsvoorwaarden liegen er niet om: alles wat we bieden, staat in het teken van jou een zo ideaal mogelijke werkomgeving te bieden. Krijg een sportvergoeding, voldoende vrije dagen en maak gebruik van onze thuiswerk-opties. JAN© maakt jouw werkende leven leuk!

Werken bij JAN© Arbeidsvoorwaarden Header
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Onze arbeidsvoorwaarden
liegen er niet om

Voor iedere werknemer willen we zorgen dat je het beste uit jezelf kunt halen. Daar zijn de juiste arbeidsvoorwaarden wel een… nouja, voorwaarde voor! JAN© Zorgt ervoor dat jij er goed bij zit, zodat je alles kunt geven voor de klant en je goed kunt focussen op de ondernemer zoveel mogelijk ontzorgen. Denk bij goede arbeidsvoorwaarden aan:
Arbeidsvoorwaarden JAN

Het beste van werken bij JAN©

Met een budget van €1000 kun jij je thuiswerkplek naar eigen hand zetten. JAN© is namelijk hybride gebleven na de pandemie. Natuurlijk ben je welkom op kantoor – graag zelfs! – maar de overige dagen krijg je de vrijheid om in je thuiskantoor aan de slag te gaan. We hebben de thuiswerkvergoeding al voor je klaar staan, en delen in de kosten voor je thuiskantoor!
We zijn laatst van 26 naar 28 vrije dagen gegaan. Twee dagen meer per jaar, om je even helemaal op te laden, lekker langer te genieten van je vakantie aan het strand of met je familie. Deze vrije dagen zijn in overleg vrij in te zetten.
Maak gebruik van onze mobiliteitsregelingen voor het Openbaar Vervoer, de fietsvergoeding of het leaseplan. Om het woon-werkverkeer en zakelijk reizen flexibel, duidelijk, gelijkwaardig en groen in te vullen, hebben wij een mobiliteitsregeling opgesteld die reizen met het OV stimuleert. Maar of je nu met een NS business card, de (elektrische) fiets of een auto van de zaak naar kantoor komt, JAN© zorgt ervoor dat jij comfortabel en gemakkelijk van A naar B komt.
Om de kwaliteit van ons werk hoog te houden, stimuleren we doorontwikkeling en kennisdeling. De studies en ontwikkelingsmogelijkheden die wij bieden, worden vanuit JAN© vergoed. Er wordt studietijd vrijgemaakt en je wordt gestimuleerd om jezelf blijvend te ontwikkelen.
Bij JAN© zitten we niet stil – niet op ons werk, maar ook zeker niet daar buiten! We stimuleren dit ook. Naast de (sportieve) uitjes die ons actieve PV organiseert, hebben we een sportabonnement vergoeding. Je kunt kiezen voor een tegemoetkoming van €10,- per maand, of een eenmalig bedrag wat je kunt besteden aan sportartikelen. Een goede reden om je gezondheid op peil te houden!
Ja, werk moet verzet worden maar waarom zou dat betekenen dat er geen ruimte is voor leuke dingen? We hebben een actieve PV die er voor zorgt dat we jaarlijks vaak met elkaar op stap gaan, een feestje vieren of sportieve dingen ondernemen. Zoals het beklimmen van de Mont Ventoux! Ben jij klaar voor die uitdaging? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!
Werken Bij JAN Voordelen

Maak kennis met onze vestigingen

Schiphol rijk locatie

Schiphol-Rijk

Uitzicht op de kaagbaan en een prachtig ingericht kantoor – alles om jou een vliegende start te geven!

Weesp locatie

Weesp

Een schat aan ervaring en niet bang om deze te delen. Bij Weesp zit je goed!

Purmerend locatie

Purmerend

Een team vol Hollandse nuchterheid, die successen viert met een tompouce!
Valkenburg locatie

Valkenburg

Een prachtig uitzicht over de duinen aan de ene kant, en Leiden aan de andere om jou te stimuleren het beste uit jezelf te halen!

JAN En SRA

JAN© is lid van de SRA

Het SRA is een netwerkorganisatie van 375 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland waar JAN© bij aangesloten is. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers optimaal helpen en adviseren.

Het is een manier voor de kleinere accountants kantoren om zich te verenigen om samen een vuist te vormen en krachten te bundelen. Je kunt je beroep doen op vaktechnische kennis. Verder kun je zaken aanhangig maken en als meerdere kantoren deze zelfde mening hebben kan dit in de lobby met Den Haag meegenomen worden. Maar het belangrijkste: je kunt leren van andere kantoren. JAN© is met het lidmaatschaap onderdeel van een familie met andere MKB kantoren.

Hier wil ik ook bij!

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

JAN© is echt een leerorganisatie

We hebben een open organisatie en moedigen aan tot opbouwende kritiek – daar heb je meer aan dan een hiërarchische gesloten cultuur! De jonge medewerkers moeten goed terecht komen, daar heeft de gehele keten profijt van. De gemiddelde JAN©’er beschikt over een streberigheid. We willen dat zaken goed gebeuren. Natuurlijk, fouten maken mag maar je moet er wel wat van proberen te leren!

We horen van jonge medewerkers dat ze goed begeleid worden. Input nemen we echt ter harte en proberen af en toe wat nieuws, we zijn dol op proefballonnetjes.

Je kennis nog meer verbreden?
Solliciteer bij JAN©

JAN© is echt een leerorganisatie

Nog een paar pluspunten op een rij.
Bij JAN© krijg je ook:

Wil je uitgebreide informatie over onze arbeidsvoorwaarden?

Download dan onze mobiliteitsregeling!

Enthousiast?

Wil je gebruik kunnen maken van al deze voordelen? Bekijk dan nu welke vacatures we hebben openstaan en solliciteer direct!