Klaar om je carrière op zijn kop te zetten bij JAN©?

Bij JAN© bieden we je de kans om je te ontwikkelen, een goede werksfeer en de meest uitdagende vraagstukken waar je van ondersteboven raakt. Met vier vestigingen in de randstad, is er altijd wel een plek die perfect is voor jou. Ben je benieuwd naar onze vestigingen? Bekijk ze hier beneden! 

Vind JAN© bij jou in de buurt

meer-over-jan.jpg

JAN© zorgt voor de juiste uitdaging

Onze belofte: onvergetelijk werken. Vanaf dag één ga je aan de slag voor boeiende en interessante opdrachtgevers. Vul jij ons team aan met je ambities, gezelligheid, doortastendheid en kritisch-vriendelijke houding? Op onze vier vestigingen staan de JAN©’ers altijd klaar voor de ondernemer en diens uitdagingen. Met fantastische (secundaire) arbeidsvoorwaarden, een thuiswerkplek-vergoeding, mobiliteitsvergoeding, en een inspirerend team, gaan we elke dag voor het allerbeste. Maak kennis met onze verschillende vestigingen door de cv’s te bekijken, en zet jouw carrière op z’n kop!

Schiphol rijk locatie

Schiphol-Rijk

Uitzicht op de kaagbaan en een prachtig ingericht kantoor – alles om jou een vliegende start te geven!

Weesp locatie

Weesp

Een schat aan ervaring en niet bang om deze te delen. Bij Weesp zit je goed!

Purmerend locatie

Purmerend

Een team vol Hollandse nuchterheid, die successen viert met een tompouce!
Valkenburg locatie

Valkenburg

Een prachtig uitzicht over de duinen aan de ene kant, en Leiden aan de andere om jou te stimuleren het beste uit jezelf te halen!

Ons sollicitatieproces

Bij JAN© draaien we het een keertje om: naast jouw carrière, zetten we ook het sollicitatieproces op z’n kop. Dit betekent dat wij ons aan jou voorstellen – onder andere met behulp van sollicitatievideo’s en een downloadable cv voor elke vastiging. Bevalt het wat je ziet? Solliciteer dan!

Weten of wij ook bij jou passen?
Bekijk de vacatures!