Sollicitatieproces bij JAN©

Elke sollicitatie nemen we serieus! We kijken naar je kennis en kunde. Waar kun je die inzetten voor de organisatie en voor de klant? Zodra je solliciteert nemen wij contact met je op en bespreken de mogelijkheden voor jou bij JAN©. We drinken graag een (virtuele) kop koffie of thee met je!
Sollicitatieproces header

Het proces in 4 stappen

Sollicitatieproces stap 1

Stap 1

Stuur je cv naar ons op

Sollicitatieproces stap 2

Stap 2

We nemen contact op

Stap 3 koffie

Stap 3

Onze 2e kop koffie

Sollicitatieproces stap 4

Stap 4

Jouw start bij JAN©

Stap 1: Stuur je cv, motivatie of vlog!

Ben je enthousiast geworden? Stuur je cv en motivatie naar ons op – een motivatie-vlog mag ook! Laat zien waarom jij een goede aanvulling bent voor JAN©. We nemen elke sollicitatie serieus en zorgen voor een snelle opvolging.

Vorige stap

Volgende stap

Stap 2: We nemen contact op

JAN© kan niet wachten om jou te ontmoeten! Tijdens een eerste date kijken we of onze verwachtingen overeenkomen, en of we elkaar voldoende te bieden hebben.

Vorige stap

Volgende stap

Stap 3: Onze 2e kop koffie

Bij het tweede gesprek kom je sfeer proeven, gaan we dieper in op waarom we bij elkaar zouden passen en een goede match zijn.

Vorige stap

Volgende stap

Stap 4: Jouw start bij JAN©

Het is zover: je eerste dag. Welkom! We laten je kennismaken met alle ins en outs en je collega’s. We zorgen ervoor dat je direct aan de slag kan om jouw plek binnen JAN© te vinden. 

Vorige stap

Volgende stap

Een onvergetelijke carriere bij jan
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
In je werk voor ondernemers verken je de grenzen van je vakgebied, we stimuleren je om jezelf te blijven ontwikkelen. Belangrijk: neem initiatief en groei. JAN© heeft een open bedrijfscultuur, waarbij je zelf je werk-privé balans bepaalt en in een hecht team van enthousiaste collega’s werkt. Bekijk alle vacatures
Ons sollicitatie proces valkenburg

Onze top 3 sollicitatie tips

Zorg voor een opgeruimd CV

Curriculum vitae

Zorg voor een
opgeruimd cv

Je cv is onze eerste indruk van jou! Zorg voor een fris ontwerp, communiceer helder en vermeld de relevantie van je werkervaring. Maak het niet te lang en houd het overzichtelijk. Van een leuke foto worden we enthousiast. 

Waarom pas jij bij jan

Motivatiebrief

Waarom pas jij bij JAN©

JAN© wil graag weten wat jouw ambities zijn en waarom jij bij de functie past. Vlot geschreven, korte motivatiebrieven doen het goed. Nog gaver: stuur ons een motivatie vlog! 

voorbereid solliciteert

Voorbereiding 

Zorg dat je goed voorbereid solliciteert

Op onze website kun je veel informatie over JAN© vinden. Lees je goed in en verras ons met een originele vraag tijdens het kennismakingsgesprek. Wij kijken uit naar onze ontmoeting!

Veelgestelde vragen

JAN© haalt het maximale uit een onderneming. Wij hebben fiscalisten, accountants, pensioenadviseurs, financieel planners, juristen en bedrijfsadviseurs, personeelsadviseurs en waarderings-specialisten in huis. Zo kunnen we er volledig zijn voor ondernemers, op elk moment en bij elke uitdaging.

De wereld van het ondersteunen van ondernemers staat nooit stil, en wij dus ook niet. Bij JAN© liggen er veel kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen zodat je voor de klant nog waardevoller bent. Daarnaast bieden we een traineeshipprogramma als je aan de start van je carriére staat. Ben je al verder in je loopbaan? Dan hebben we naast vaktechnische opleidingen of cursussen ook een persoonlijk ontwikkelingsplan.

JAN© heeft 4 kantoren in de Randstad: Purmerend, Weesp, Schiphol-Rijk en Valkenburg (ZH).

voorgestelde vragen