Welkom bij JAN©!

Wie is JAN©? Dat is een makkelijke vraag om te beantwoorden! JAN© bestaat uit een club adviseurs waar de ondernemer dagelijks op kan rekenen. JAN©’ers zetten altijd net dat stapje extra om mkb’ers te ontzorgen en te begeleiden op het ondernemerspad met kwalitatief en onderbouwd advies.

De gemene deler bij JAN©

Oranje bloed, dat stroomt door de aderen bij onze JAN©’ers. Het zijn harde werkers, ze tonen dagelijks grote betrokkenheid, een tikkeltje lef en houden van een goede sfeer.

JAN©’ers hebben verstand van belastingzaken, recht, pensioenen, financiering, salarissen, personeelszaken, bedrijfsovernames en natuurlijk weten ze als geen ander hoe ze met cijfers om moeten gaan. Ieder met zijn eigen persoonlijkheid, humor én lading kennis.

Pas jij bij de oranje JAN© familie?

Steek jij ook graag je handen uit de mouwen voor de mkb-ondernemer en heb jij de ambitie om onze werkvloer te vullen met jouw kwaliteiten, een positieve instelling en veel gezelligheid? Dan ben jij een potentiële JAN©’er!

Wil jij ook onderdeel worden van onze oranje familie? Bekijk onze vacatures!

Gemene deler JAN
JAN cultuur
Myrthe cultuur
JAN cultuur
JAN cultuur

Wij kunnen je wel vertellen hoe fantastisch het is om bij JAN© te werken, maar dat kunnen jouw (toekomstige) collega’s natuurlijk veel beter.

Lees daarom snel wat zij zeggen over werken bij JAN©.

JAN© zorgt voor…

1

Ondersteuning

In je werk maar ook in jouw ontwikkeling en ambitie. JAN© helpt je doorgroeien en biedt jou kansen om verder te komen. Zo wordt jouw werk interessanter voor jou en jij interessanter voor onze klanten!

2

Een uitdagende werkomgeving

Bij JAN© staat iedereen altijd klaar om de uitdaging aan te gaan voor de ondernemer. Wij willen samen het beste resultaat behalen, dat is waar we het voor doen. Daarom zitten we niet stil en treden we samen buiten de gebaande paden. ‘Gewoon’ is namelijk ook maar zo saai.

3

Een flinke dosis humor

We blijven natuurlijk altijd professioneel, maar laten we eerlijk zijn: wat is werken zonder een lolletje op z’n tijd? Bij JAN© is er ruimte voor humor, zonder dat dit afdoet aan passie voor de klant en het vakgebied.

Jouw gemiddelde dag bij JAN©

Vraag je je af hoe jouw gemiddelde dag bij JAN© eruitziet? Goed nieuws: dat bepaal je zelf!

JAN© wil samen met jou het beste bereiken, daarom zoeken we graag met jou naar de beste mogelijkheden op maat.

Jouw gemiddelde dag bij JAN

Waarom kiezen voor JAN©?

Bij JAN© kennen we de regels en wetten, hebben we ervaring met alle fases van het ondernemen en leveren we kwalitatief goed werk. Dit doen we in een ongedwongen, ambitieuze cultuur waarin jij de ruimte krijgt om je te ontwikkelen zoals jij wilt.

Je krijgt

Klinkt dit al goed? Misschien trekken onze uitstekende arbeidsvoorwaarden je dan helemaal over de streep.

Steven Bulteel JAN cultuur
question-blue

Benieuwd waar je bij JAN© terechtkomt?

Ontdek het in onze vestigingsvideo’s.

Zo word jij een JAN©’er

Bij JAN© is het nooit saai! We staan garant voor een baan met uitdaging en interessante klanten. Geen dag is hetzelfde.

We nemen elke sollicitatie serieus en kijken naar je kennis en kunde: waar kun je die inzetten voor de organisatie? Voor de klant? Zodra je solliciteert nemen wij contact met je op en bespreken de mogelijkheden voor jou bij JAN©. Tijdens een eerste kennismaking bekijken we of je bij ons past.

Weten of wij ook bij jou passen? Bekijk de vacatures!