Onze sollicitatiebrief aan jou!

Van JAN© Schiphol-Rijk.

Door het onderstaande cv kom je veel over ons te weten. Waar zijn we trots op? Wat hebben we allemaal al gedaan? We stellen ons graag aan je voor en lichten toe waarom wij jouw nieuwe werkgever willen zijn! Nieuwsgierig?

Jan schiphol

JAN© Schiphol-Rijk in het kort:

Al ruim 16 jaar actief

Ambitieus

Ambitieus en leergierig team

Uitzicht op de kaagbaan

Uitzicht op de Kaagbaan

Lunches

Heerlijke lunches

Flexibele werktijden

Flexibele werktijden

Jordi en Fleur -schiphol

Huh? Solliciteert JAN© nou bij mij?

Bij JAN© zetten we jouw carrière op z’n kop, te beginnen met het sollicitatieproces! Jij hoeft niet de eerste stap te zetten, wij zetten zelf ons cv alvast online zodat je kennis kan maken. Waarom? Omdat we bij JAN© er van houden om het nét even anders te doen en een sollicitatie niet iets is wat je in je eentje doet. Dus kunnen we de rollen prima een keertje omdraaien, toch?

Bij JAN© Schiphol-Rijk…

staat professionaliteit hoog in het vaandel en genieten we van de diversiteit van ons team én het kantoorpand. Ervaring? Top! Minder ervaring? Ook welkom! We leren hier met en van elkaar. Je kiest je werkplek die het beste past bij het werk wat je gaat doen. Met diverse werkplekken en de heerlijke lunches, is de sfeer hier om je vingers bij af te likken!

Hier vind je...

Zet je carrière

op zijn kop

Jan schiphol
Meer over jan schiphol-rijk

Meer over JAN©

JAN© is er voor de ondernemer die een ambitieuze sparringpartner zoekt. Onze professionals beschikken over de benodigde kennis en expertise om de ondernemer op alle vlakken van het ondernemerschap bij te staan. Of het nu gaat om belastingaangiftes, advies, recht of personeelszaken: JAN© is de partner die helpt om jouw doelen te realiseren.
Ben jij er klaar voor om ook een JAN©’er te worden?

Benieuwd hoe JAN© de boel op z’n kop gaat zetten?

Wil je toch liever traditioneel solliciteren? Dat kan natuurlijk ook …

 • Hidden
 • Hidden
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, mp4, wmw, Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, mp4, wmw,
  Max. bestandsgrootte: 16 MB.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, mp4, wmw, Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, mp4, wmw,
  Max. bestandsgrootte: 16 MB.

We zijn op zoek naar...

Accountant AA (28 – 40 uur)

Vestiging: Schiphol-Rijk, Valkenburg (ZH)

Accountant AA (28 – 40 uur)

Kom jij als Accountant AA ons samenstelteam versterken en help je actief mee om ons geweldige team kwalitatief verder uit te bouwen?

Solliciteren

Dit zijn de JAN©-ers die graag met je willen werken

Harry Bontje

Harry Bontje

Partner Accountancy

“Ik houd van klanten die je echt verder kunt helpen, door inzicht te verschaffen of een vraagstuk op te lossen. Klanten zien me als iemand die ze ook onderweg in de auto even kunnen bellen. Wat we doen bij JAN©, is toekomstbestendig, voor onze klanten, voor JAN© én voor mij.”

Steven Bulteel

Steven Bulteel

Fiscalist

“Bij estate planning komen veel zaken kijken. Geen situatie is hetzelfde, daardoor is het maatwerk. Ik vind het mooi om ondernemers te helpen om zaken te regelen zoals zij het willen, en ervoor te zorgen dat ze daarbij min mogelijk belasting betalen.”

Fleur van Tol

Fleur van Tol

Senior Jurist

“Wat mijn werk als jurist voor JAN© zo leuk maakt is de afwisseling. Het geeft voldoening om jou als ondernemer al dan niet samen met een van mijn collega’s, een accountant, fiscalist of overnamespecialist, van het beste advies te voorzien.”

Camiel Lokkerbol

Camiel Lokkerbol

Partner Fiscalist

“Ik houd van klanten proactief adviseren, vooral op basis van data. Wat goed is voor de één, kan ook goed werken voor een ander. Het mooiste is als we een ondernemer bellen dat hij geld kan besparen en de ondernemer positief verrast is!”

Marieke Nicolai

Marieke Nicolai

Senior Jurist

“Als voormalig ondernemer (advocatenkantoor) weet ik wat er bij ondernemers speelt. Met mijn juridische knowhow ben ik daarom goed in staat ondernemers pro actief en probleemoplossend te adviseren. Een tevreden klant geeft mij voldoening.”

Marit Huisman

Marith Huijsman

Senior Jurist

“Als jurist bij JAN© kan ik een ondernemer écht helpen om samen tot een werkbare oplossing te komen. Vaak met een praktische aanpak, maar zonder de juridische analyse te verliezen! Oplossingen komen aan op maatwerk. Hierdoor komt mijn gedrevenheid het beste tot z’n recht.”

Elice Douque

Elice Douque

HR-adviseur

Elice is HR-adviseur

Tom van Geel

Tom van Geel

Fiscalist

“De meeste voldoening haal ik uit het optimaliseren van structuren van ondernemingen. Omdat iedere ondernemer en zijn onderneming verschillend is, maakt het maatwerk mijn werk zo interessant.”

Johan

Johan Bleij

Fiscalist

Johan is fiscalist en gespecialiseerd in BTW

Jordi Bakker

Jordi Bakker

Partner Accountancy

“Ik zeg altijd: ik ben een adviseur die toevallig de opleiding tot accountant heeft gevolgd. Als adviseur breng ik vraag en antwoord bij elkaar, en bied ik oplossingen, op welk vlak van het ondernemerschap dan ook.”

Elizabeth Ilik

Elizabeth Ilik

Senior Jurist

“Het werk is hetzelfde als wat ik als advocaat deed, maar dan een stap verder. Er is meer ruimte voor betrokkenheid bij de klant, waardoor ik zaken tactisch kan benaderen en oplossen.”
Elizabeth is jurist en vakgroepeigenaar van JAN© Juristen. Ze is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht, huurrecht en migrantenrecht.

Mogen we een open
sollicitatie doen?

We hebben ons cv speciaal voor deze gelegenheid opgepoetst. Mogen we bij jou solliciteren dit keer? Met ons cv weet je precies waar je terecht komt als je ons team komt versterken.

Jan schiphol

Bekijk ook onze andere locaties: