Onze sollicitatiebrief aan jou!

Van JAN© Purmerend.

Middels het onderstaande cv kom je alles over ons te weten. Waar zijn we trots op? Wat hebben we allemaal al gedaan? We hebben zelfs iets over onszelf geschreven, om het een persoonlijke touch te geven. Nieuwsgierig?

Jan purmerend

JAN© Purmerend in het kort:

Actief sinds 2009

Flexibele werktijden

Flexibele werktijden

Ruim vijftig ambitieuze collega’s

Dubbeldekkers en appeltaarten

Purmerendse humor

Huh? Solliciteert JAN© nou bij mij?

Bij JAN© zetten we jouw carrière op z’n kop, te beginnen met het sollicitatieproces! Jij hoeft niet de eerste stap te zetten, wij zetten zelf ons cv alvast online zodat je kennis kan maken. Waarom? Omdat we bij JAN© er van houden om het nét even anders te doen en een sollicitatie niet iets is wat je in je eentje doet. Dus kunnen we de rollen prima een keertje omdraaien, toch?

Bij JAN© Purmerend…

Werken we hard, met een dosis Amsterdamse humor en een dubbeldekker op z’n tijd. Mix ons ongedwongen en open sfeertje met ambitie en een vooruitstrevende houding en je hebt JAN© Purmerend! Is er iets te vieren? Dan krijg je een dubbeldekker! Heb je je auto in het verkeerde vak geparkeerd? Dan wordt het zwoegen en trakteren op een zelfgebakken appeltaart.

Hier vind je...

Zet je carrière

op zijn kop

Jan purmerend
Meer Over JAN

Meer over JAN©

JAN© is er voor de ondernemer die een ambitieuze sparringpartner zoekt. Onze professionals beschikken over de benodigde kennis en expertise om de ondernemer op alle vlakken van het ondernemerschap bij te staan. Of het nu gaat om belastingaangiftes, advies, recht of personeelszaken: JAN© is de partner die helpt om jouw doelen te realiseren.
Ben jij er klaar voor om ook een JAN©’er te worden?

Benieuwd hoe JAN© de boel op z’n kop gaat zetten?

Wil je toch liever traditioneel solliciteren? Dat kan natuurlijk ook …

 • Hidden
 • Hidden
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, mp4, wmw, Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, mp4, wmw,
  Max. bestandsgrootte: 16 MB.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, mp4, wmw, Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, mp4, wmw,
  Max. bestandsgrootte: 16 MB.

We zijn op zoek naar...

Dit zijn de JAN©-ers die graag met je willen werken

Michiel Peters

Michiel Peeters

Partner Accountancy

“JAN© is een andere tak van sport. Ik sta echt als reisgenoot naast een ondernemer. Dat directe, daar geniet ik van. In gesprek met ondernemers. Hoe kan ik je helpen, waar slaap je slecht van?”

Rosa Kromhout van der Meer

Rosa Kromhout van der Meer

Partner / Adviseur loonheffingen en manager JAN© Personeelsdiensten

Rosa is gespecialiseerd in subsidies en de WKR

Mark Hilarius

Mark Hilarius

Financieel Planner / Pensioenadviseur

“Ik kom uit een ondernemende familie en mijn oom heeft mij op jonge leeftijd laten proeven van het pensioenvak. Nu gebruik ik mijn kennis en ervaring om ondernemers en haar personeel te adviseren op het gebied van pensioen. Voor elke situatie is een passende oplossing en daar help ik graag bij.”

Marieke Nicolai

Marieke Nicolai

Senior Jurist

“Als voormalig ondernemer (advocatenkantoor) weet ik wat er bij ondernemers speelt. Met mijn juridische knowhow ben ik daarom goed in staat ondernemers pro actief en probleemoplossend te adviseren. Een tevreden klant geeft mij voldoening.”

Andrea van der Giezen

Andrea van der Giezen

Algemeen Directeur JAN©

“Ondernemen is me met de paplepel ingegoten. Aan de keukentafel werd er vroeger over de zaak van mijn vader gesproken. Nu gebruik ik cijfers om ondernemers te adviseren. Iedere ondernemer is anders, dat maakt mijn werk zo interessant.”

Nico Perdaan

Nico Perdaan

Partner Accountancy

“Ik heb nog steeds veel aan de brede opleiding die ik heb gedaan. Ik analyseer een situatie vanuit verschillende invalshoeken, op zoek naar de strategisch beste oplossing voor een klant. Soms vind ik die door een eind te hardlopen, dat geeft ruimte in m’n hoofd.”

Mogen we een open
sollicitatie doen?

We hebben ons cv speciaal voor deze gelegenheid opgepoetst. Mogen we bij jou solliciteren dit keer? Met ons cv weet je precies waar je terecht komt als je ons team komt versterken.

Jan purmerend

Bekijk ook onze andere locaties: