Onze sollicitatiebrief aan jou!

Van JAN© Weesp.

Door het onderstaande cv kom je veel over ons te weten. Waar zijn we trots op? Wat hebben we allemaal al gedaan? We stellen ons graag aan je voor en lichten toe waarom wij jouw nieuwe werkgever willen zijn! Nieuwsgierig?

Jan weesp

JAN© Weesp in het kort:

Al decennialang
actief in Weesp

>40 topcollega’s

Flexibele werktijden

Flexibele werktijden

Ambitieus

Sterk in opleiden

Ambitieus en leergierig

jan sollicitatie weesp

Huh? Solliciteert JAN© nou bij mij?

Bij JAN© zetten we jouw carrière op z’n kop, te beginnen met het sollicitatieproces! Jij hoeft niet de eerste stap te zetten, wij zetten zelf ons cv alvast online zodat je kennis kan maken. Waarom? Omdat we bij JAN© er van houden om het nét even anders te doen en een sollicitatie niet iets is wat je in je eentje doet. Dus kunnen we de rollen prima een keertje omdraaien, toch?

Bij JAN© Weesp…

hangt een prettige sfeer! Collegiaal, mondig, ervaren – iedereen werkt hier graag samen. Je kiest je werkplek die het beste past bij het werk wat je gaat doen. Je kan altijd terecht met je vragen bij collega’s en samen adviseren en ontzorgen wij onze klanten. Na het afronden van een klus wordt graag een pijltje gegooid en een praatje gemaakt.

Wat hebben wij in huis?

Zet je carrière

op zijn kop

Jan weesp
Meer over jan weesp

Meer over JAN©

JAN© is er voor de ondernemer die een ambitieuze sparringpartner zoekt. Onze professionals beschikken over de benodigde kennis en expertise om de ondernemer op alle vlakken van het ondernemerschap bij te staan. Of het nu gaat om belastingaangiftes, advies, recht of personeelszaken: JAN© is de partner die helpt om jouw doelen te realiseren.
Ben jij er klaar voor om ook een JAN©’er te worden?

Benieuwd hoe JAN© de boel op z’n kop gaat zetten?

Wil je toch liever traditioneel solliciteren? Dat kan natuurlijk ook …

 • Hidden
 • Hidden
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, mp4, wmw, Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, mp4, wmw,
  Max. bestandsgrootte: 16 MB.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, mp4, wmw, Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, mp4, wmw,
  Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Voor Vestiging Weesp zoeken we:

Dit zijn de JAN©-ers die graag met je willen werken

Marieke Nicolai

Marieke Nicolai

Senior Jurist

“Als voormalig ondernemer (advocatenkantoor) weet ik wat er bij ondernemers speelt. Met mijn juridische knowhow ben ik daarom goed in staat ondernemers pro actief en probleemoplossend te adviseren. Een tevreden klant geeft mij voldoening.”

Wim Zagt

Wim Zagt

Partner Accountancy

“Ik heb in het verleden met drie vrienden vier jaar een horecabedrijf gerund. Een geweldige en spannende tijd. Ik heb er als ondernemer veel van geleerd en neem dat mee voor onze klanten. Ik ken en herken de spanning die hoort bij het ondernemerschap.”

Pieter Stigter

Pieter Stigter

Accountant

“Binnen JAN© krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien en in mijn huidige functie ben ik op mijn plek. Ik ben registeraccountant, maar niet zo van het controleren. Als bedrijfsadviseur kijk ik met klanten vooruit. Ik ben ook het liefst bij mijn klanten, daar krijg ik energie van.”

Mogen we een open
sollicitatie doen?

We hebben ons cv speciaal voor deze gelegenheid opgepoetst. Mogen we bij jou solliciteren dit keer? Met ons cv weet je precies waar je terecht komt als je ons team komt versterken.

Jan weesp

Bekijk ook onze andere locaties: