Namens onze medewerkers

Wat vinden echte JAN©’ers van JAN©? Onze medewerkers vertellen je graag hoe ze het ervaren om bij JAN© te werken. Wat zijn de hoogtepunten, of onvergetelijke momenten? En hoe is de sfeer? Je leest het hier!

JAN© is gecertificeerd als Great Place To Work. Lees hier meer over deze authentieke erkenning!

Names Onze Medewerkers
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Het verhaal van
Alex Masmeijer

Even voorstellen
Ik ben Alex Masmeijer, Accountant AA in de samenstelpraktijk bij JAN©. Ik ben verantwoordelijk voor de vaktechnische waarborging van de dossiers, gesprekken met klanten en inhoudelijke vakdiscussies. Het leukste vind ik om klanten mee te nemen in hun reis naar de volgende stap van hun onderneming. Dat is typisch JAN©: je voegt echt waarde toe voor je klanten, en dat geeft mij energie.

De voordelen van werken bij JAN©
JAN© is echt anders dan andere accountancykantoren. Ik sta dicht bij mijn klanten, waardoor ik echt van toegevoegde waarde kan zijn. Dat heb ik bij eerder werk nog nooit zo meegemaakt. Je krijgt ook veel verantwoordelijkheid als je laat zien dat je die verantwoordelijkheid aankan. Ik heb een hele diverse klantenportefeuille, dat maakt het werk heel erg leuk.

Elke klant is uniek en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Die uitdaging, daar word ik enthousiast van! De cultuur, de diversiteit in opdrachten en de flexibiliteit: dat zijn de belangrijkste voordelen van werken bij JAN©.

Hoogtepunt
Mijn hoogtepunt was toen ik nog maar een paar maanden in dienst was. We deden feedbackgesprekken in groepsverband. Dit was eigenlijk anoniem, maar al snel merkte je dat iedereen bereid was om die anonimiteit los te laten. Dat vond ik echt heel sterk. Mensen die eerlijk uitspreken: dit is wat ik ervan vind, dit zit mij dwars, en dit kan beter. Als je dat durft uit te spreken, maakt dat je als team alleen maar sterker.

Sfeer en zorg voor de mensen
JAN© zorgt echt goed voor haar mensen. De sfeer is heel open en rustig, dat maakt het heel prettig werken. Er is voldoende ruimte voor een stukje ontspanning en om leuke uitjes te organiseren met het personeel, zoals paddelen en snowboarden. Ik zou mensen echt aanraden om een kop koffie te komen drinken! Want deze sfeer moet je gewoon even proeven.

Alex Masmeijer,
Accountant AA

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
Myrthe Gielen

Het verhaal van
Myrthe Gielen

Ik ben Myrthe Gielen en ben sinds september 2017 werkzaam bij JAN© Accountants & Adviseurs B.V. In 2017 ben ik begonnen als Assistent Accountant in de samenstelpraktijk en inmiddels doorgegroeid in de functie als Teamleider. 

In deze functie ben ik het aanspreekpunt voor de klant en verantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren van samenstel opdrachten. In ons gezellige team ben ik ook medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van beginnend assistenten en stagiaires. Werken bij JAN© geeft je het gevoel dat je er toe doet!


Hoogtepunt

Mijn hoogtepunt bij JAN© was de actie Holland4ALS in 2019. Met een Team collega’s van JAN© hebben wij maandenlang samen getraind om binnen 24 uur al fietsend, rennend, zwemmend en met de kano 330km van Groningen naar Soest af te leggen. Wat een ontzettend bijzondere ervaring en wat een teambuilding was dit! JAN© zet zich vaker in voor (sportieve) sponsoracties, dus wie weet volgen nog meer van zulke ervaringen.

Betrokken
Bij JAN© ervaar ik dat er veel aandacht is voor een persoonlijke benadering, zowel intern als naar de klant toe. Er is ook veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling en er heerst een prettige en betrokken sfeer. JAN© heeft personeel op verschillende vakgebieden in huis, waardoor bepaalde vaktechnische vraagstukken snel intern afgestemd kunnen worden.

Ruimte om door te leren
Op dit moment ben ik studerend voor AA-accountant en ik hoop binnen een paar jaar de AA-titel te behalen. Mijn belangstelling ligt ook op IT-gebied, binnen JAN© krijg ik de ruimte om met IT projecten aan de slag te gaan.

Myrthe Gielen,
Teamleider

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
Bastiaan Dijkhuizen

Het verhaal van
Bastiaan Dijkhuizen

Werken bij JAN©
De open bedrijfscultuur bij JAN© geeft mij veel energie. De energie die ik daarvan krijg, maakt het werken bij JAN© onvergetelijk en geeft iedere dag een andere draai. Het stijve karakter dat de accountancy kent, is bij JAN© niet aanwezig. Er is geen duidelijke hiërarchie zichtbaar waardoor junior collega’s makkelijk contact leggen met de partner en/of senior accountant. We doen het vooral samen met als doel onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Ik geloof dat dat ons aardig lukt!

Leukste ervaring bij JAN©
Oeh, dat is een lastige! Ik ben vrij nieuw bij JAN© en ben begonnen in de ‘corona-tijd’. Ik twijfel tussen twee dingen: ‘het visje’ – de lunch met collega’s op donderdag (uiteraard met afstand) en/of de geweldige bingo die de PV had georganiseerd, waar aanhang ook bij mocht zijn. Helaas niets gewonnen, maar desondanks erg leuk!

Waarom werken bij JAN©
Om maar even een voorbeeld te noemen: voor ik bij JAN© ging werken ben ik in contact geweest met een partner van een groot kantoor. In het sollicitatieproces moest ik een IQ test doen. Leuk in ieder geval om te weten dat dit wel goed zit, maar het zette me wel aan het denken. Het ging natuurlijk om kunnen presteren, en dat is ook erg belangrijk, maar het voelde niet als een plek waar ik graag aan de slag ga. In het sollicitatieproces bij JAN© moest ik in plaats van een IQ test, een persoonlijkheidstest doen. Hierom werk ik dus bij JAN©. JAN© kijkt naar jou als persoon, JAN© kijkt naar waar jij je in wilt ontwikkelen en JAN© kijkt met jou mee en beslist niet (in)direct voor jou. De aandacht die je krijgt als persoon, de begeleiding die je krijgt in je werk en het losse karakter maken dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Wat ik nog met mijn werk wil bereiken
Ik wil vooral heel goed worden in wat ik doe en ben zo min mogelijk bezig met wat ik nog wil bereiken. Ik heb natuurlijk wel een beeld voor me, maar dat hou ik even voor mezelf! Zelf ben ik van mening, wanneer je focust op het heden en vooral bezig bent met je ontwikkeling de rest vanzelf komt. Een klassiek antwoord als ‘ik wil AA/RA worden’blijven jullie me schuldig. Wat mij blij maakt en energie geeft is een tevreden cliënt!

Bastiaan Dijkhuizen,
assistent-accountant