JAN© Sollicitatie

To go

In december 2022 hebben we groots uitgepakt: met een hologrambox stonden we klaar om het sollicitatieproces zo makkelijk en snel mogelijk te maken. Want zo is werken bij JAN© ook: inventief en nooit saai. Op het Gustav Mahlerplein kon je die dag binnen stappen voor een Sollicitatie To Go bij JAN©. Een echte JAN©’er via een live hologram (vanuit Schiphol-Rijk) projectie stond voorbijgangers te woord. Wil je meer weten over deze actie, of jouw Sollicitatie To Go nu al regelen? Lees dan verder!

JAN To go - container

Wat is een sollicitatie To Go?

Een korte, krachtige sollicitatie met een JAN©’er als gesprekspartner. Geen voorbereiding van onze kant, ook niet te veel van jouw kant: we gaan gewoon kort met elkaar in gesprek. Zo krijgen we direct een idee of we bij elkaar passen en kunnen we kort kennismaken. Veel leuker en makkelijker dan een onpersoonlijke sollicitatie online! Wij zijn er klaar voor om jouw carrière op z’n kop te zetten, te beginnen met een Sollicitatie To Go.

Solliciteren bij JAN© is niet saai

JAN© zet niet alleen jouw carrière op z’n kop, maar ook het hele sollicitatieproces. Van omgekeerd solliciteren naar sollicitaties To Go: we doen er alles aan om JAN© zo toegankelijk mogelijk te maken. Niks uitgekauwde lange gesprekken, geen gedoe met uren kwijt zijn aan voorbereiding: binnen 5 minuten is jouw sollicitatie klaar. En denk maar niet dat we jouw aanmelding niet serieus nemen: ook in deze korte tijd krijg je onze onverdeelde aandacht. Zo kan solliciteren makkelijk én snel, met als gevolg dat jouw carrière misschien binnen no-time op z’n kop komt te staan.

Solliciteren in de accountancy is niet saai
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Heb je ons gemist op de Zuidas? Geen probleem!

We blijven altijd bereikbaar als je een vrijblijvend gesprek aan wilt gaan, of gewoon geïnteresseerd bent in de carrièrekansen die we jou bieden. Je kunt natuurlijk onze vacaturepagina bekijken en op locatie filteren, maar je kunt hieronder ook zorgen dat je alsnog een kort sollicitatiegesprek krijgt.

JAN Zuidas - To Go

Maak alsnog een afspraak

Een sollicitatie is binnen een paar minuten gepiept!

Je kunt via het onderstaande formulier aangeven op welke datum je graag gebeld wilt worden voor jouw Sollicitatie To Go. Kort maar krachtig nemen we dan een aantal dingen met je door.