Klaar voor jouw start in oranje?

Nee, nee niet voor een positie in het team van Oranje, maar eentje bij JAN© natuurlijk! Wij hebben niet voor niks de beste kleur oranje uitgezocht om jouw cv mee in te kleuren en laten graag zien hoe een functie bij JAN© eruit ziet. Bekijk in ons online magazine hoe we jouw loopbaan oranje kleuren. Ben je klaar voor de start?
Vergeet je fietsspullen niet – maar we gaan nog niet zeggen wat we gaan doen!
Wolk
Klaar voor jouw oranje start
Wolk
Klim met ons naar de top als een echte JAN©’er​

Klim met ons naar de top als een echte JAN©’er

We houden bij JAN© wel van een uitdaging! Of dit nu gaat om het beklimmen van de bergen voor onze klant of de leercurve die we volgen als fiscalisten, accountants of adviseurs. JAN© stapt en trapt stevig door!

JAN© helpt jou de bergen te overwinnen

We nemen de reis bij JAN© graag met je door! Zo leggen we de route uit die je kunt nemen en vertellen je over de ontwikkelingsmogelijkheden. Alle reisbenodigdheden voor zo’n beklimming bespreken we in ons online magazine. We geven je graag een duwtje in de rug, of je nu startende of al gevorderd bent!

JAN© helpt jou de bergen te overwinnen
BrilJAN©te mogelijkheden
1.

BrilJAN©te mogelijkheden

Omdat we onze klanten willen verzekeren van de hoogste kwaliteit, zullen we je aansporen om blijvend te ontwikkelen.
2.

De JAN©’er

Iedere JAN©’er is anders, maar we delen wel de passie voor de klant, sportieve activiteiten, goede feestjes en een zekere mate van humor.
3.

Ook bij tegenwind

We hebben er wel een handje van hoor, de no-nonsense houding. Daar moet je maar net tegen kunnen! We staan met beide benen op de grond maar steunen elkaar door dik en dun.

Enthousiast?

Wil je gebruik kunnen maken van al deze voordelen? Bekijk dan nu welke vacatures we hebben openstaan en solliciteer direct!