Namens onze klanten

We laten graag onze klanten aan het woord om te vertellen hoe wij werken! Lees waar wij ondernemers mee helpen en hoe deze ervaringen hun succes heeft bevorderd. Waar lagen er uitdagingen en onbenutte kansen? We delen graag hun ervaringen met JAN©.

Names Onze Klanten
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Het verhaal van PPS Imaging B.V.

 “Al vele jaren is JAN©, in de persoon van Harry Bontje, onze vaste en betrouwbare partner. In al die tijd is hij daarbij niet allen uitvoerend geweest maar had hij een duidelijk adviserende en sturende rol. Maar met name dit laatste, lastige jaar was (2020) JAN© voor ons van onschatbare waarde. Kennis van de subsidiemogelijkheden, steeds meedenken met budgetveranderingen en de begeleiding bij een internationale Management Buy Out, zullen ervoor zorgen dat wij goed door de crisis heen komen.”

Jan-Willem Knol,
Managing director PPS Imaging B.V.

Het verhaal van PPS Imaging B.V.

Klanten over JAN©

Sinds 2013 regelt JAN accountants mijn financiële zaken, voor zowel de Bv´s als privé, en dat bevalt prima. Deskundige medewerkers die altijd meedenken en zich goed kunnen verplaatsen in mijn situatie. Ook wordt alles duidelijk uitgelegd. Ondanks de afstand tussen Friesland en Weesp wordt alles goed geregeld en wordt er altijd snel antwoord op mijn vragen. Een accountant die ik iedereen kan aanbevelen!

- Aant Buisman

Koston Noord B.V.

Al vele jaren is JAN, in de persoon van Harry Bontje, onze vaste en betrouwbare partner. In al die tijd is hij daarbij niet alleen uitvoerend geweest maar had hij een duidelijk adviserende en sturende rol. Maar met name dit laatste, lastige, jaar was JAN voor ons van onschatbare waarde. Kennis van de subsidiemogelijkheden, steeds meedenken met budgetveranderingen, en de begeleiding bij een internationale Management Buy Out, zullen ervoor zorgen dat wij goed door de crisis heen komen.

- Jan-Willem Knol

PPS Imaging B.V.

Een van de fijnste dingen van de samenwerking met JAN©: bij vragen of problemen krijgen we altijd direct een reactie. En daarnaast zorgen we er gezamenlijk voor dat jaarlijks de cijfers binnen afzienbare tijd gedeponeerd kunnen worden.

- David Westerhof

Atabix Solutions BV

Dankzij JAN© hebben we goed grip op de cijfers van de onderneming via een management-dashboard. Maandelijks bespreken we samen met accountant Wim de cijfers. Hierdoor zijn we goed in control en kunnen we waar nodig bijsturen. 

- Sander de Casparis

HC health

Ons resultaat uit samenwerken met JAN©: de overname van een concurrerende onderneming.

- Micha Hofstra

InstantDEG Steigerverhuur BV

JAN© heeft me verrast door heel veel zorgen weg te nemen, door een goede begeleiding met het financiële aspect van een onderneming. Met begeleiding van JAN© heb ik de zaak (Pallas Optiek) van mijn ouders kunnen overnemen. 

- Lisa van Ommen

Pallas Optiek

Wat fijn is aan JAN©, is dat ze een transparante uitleg geven over de BOR en met je meedenken over een bedrijfsopvolgingsregeling. Daarnaast heeft JAN© gezorgd voor een vlotte afronding en deponering van de jaarstukken in het middelgrote segment. 

- Jim Kampfraat

Impala B.V. en Wout's Tegelhandel B.V.

JAN© heeft ons volledig begeleid en ontzorgd tijdens de entiteits-wijziging van ons bedrijf. Jolanda is een accountant die meedenkt met de onderneming, analyseert wat er gebeurt, die adviezen geeft en daarmee het uiteindelijke resultaat weet te verbeteren.

- Henkjan Klop

Polderman B.V.

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Het verhaal van
Impala B.V.

“Wat fijn is aan JAN©, is dat ze een transparante uitleg geven over de BOR en met je meedenken over een bedrijfsopvolgingsregeling. Daarnaast heeft JAN© gezorgd voor een vlotte inrichting en deponering van de jaarstaten in het middelgrote segment.”

Jim Kampfraat

Het verhaal van Impala B.V