De cultuur van JAN©

JAN© staat voor een ondernemende en prettige werksfeer. Wij barsten van de ambitie en dragen dit professioneel uit naar de klant. Door onze persoonlijke aanpak en de juiste kennis, geven we de ondernemer rust en zekerheid. Uitdagingen gaan we niet uit de weg. Maar humor ook niet! Pas jij in het plaatje van een ambitieuze gesprekspartner, die de ondernemer graag verder helpt om doelen te realiseren, maar ook van een lolletje houdt? Proef alvast de sfeer:
Cultuur van JAN
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Wat maakt JAN© uniek als werkgever

Samenwerken staat bij JAN© hoog in het vaandel: onze kantoren zijn er op ingericht om interactie met je collega’s te stimuleren en zo prettig samen te werken. Om te garanderen dat je het beste uit jezelf kunt halen, zorgen we voor een fijne en gezellige sfeer. We organiseren uitjes en zijn zeker in voor een lolletje. We werken met passie en ambitie voor de klant; met humor en loyaliteit met elkaar.
Wat maakt JAN© uniek

Het JAN© team bestaat uit:

Harry Bontje

Harry Bontje

Accountant

“Ik houd van klanten die je echt verder kunt helpen, door inzicht te verschaffen of een vraagstuk op te lossen. Klanten zien me als iemand die ze ook onderweg in de auto even kunnen bellen. Wat we doen bij JAN©, is toekomstbestendig, voor onze klanten, voor JAN© én voor mij.”

Michiel Peters

Michiel Peeters

Partner Accountancy

“JAN© is een andere tak van sport. Ik sta echt als reisgenoot naast een ondernemer. Dat directe, daar geniet ik van. In gesprek met ondernemers. Hoe kan ik je helpen, waar slaap je slecht van?”

Steven Bulteel

Steven Bulteel

Fiscalist

“Bij estate planning komen veel zaken kijken. Geen situatie is hetzelfde, daardoor is het maatwerk. Ik vind het mooi om ondernemers te helpen om zaken te regelen zoals zij het willen, en ervoor te zorgen dat ze daarbij min mogelijk belasting betalen.”

Rosa Kromhout van der Meer

Rosa Kromhout van der Meer

Adviseur loonheffingen en manager JAN© Personeelsdiensten

Rosa is gespecialiseerd in subsidies en de WKR

Geert Hoedjes

Geert Hoedjes

Adviseur Fusies & Overnames

“Bij een overname of fusie is het zeker in de eerste fase een kwestie van de zaken op orde hebben, weten waar je ’t over hebt en vertrouwen winnen. Ik ben een mensenmens, dat heb ik leren gebruiken tijdens onderhandelingen.”

Mark Hilarius

Mark Hilarius

Financieel Planner / Pensioenadviseur

“Ik kom uit een ondernemende familie en mijn oom heeft mij op jonge leeftijd laten proeven van het pensioenvak. Nu gebruik ik mijn kennis en ervaring om ondernemers en haar personeel te adviseren op het gebied van pensioen. Voor elke situatie is een passende oplossing en daar help ik graag bij.”

Fleur van Tol

Fleur van Tol

Senior Jurist

“Wat mijn werk als jurist voor JAN© zo leuk maakt is de afwisseling. Het geeft voldoening om jou als ondernemer al dan niet samen met een van mijn collega’s, een accountant, fiscalist of overnamespecialist, van het beste advies te voorzien.”

Camiel Lokkerbol

Camiel Lokkerbol

Partner Fiscalist

“Ik houd van klanten proactief adviseren, vooral op basis van data. Wat goed is voor de één, kan ook goed werken voor een ander. Het mooiste is als we een ondernemer bellen dat hij geld kan besparen en de ondernemer positief verrast is!”

Nicole Lennarts

Nicole Lennarts

Fiscalist

“Mijn hart ligt bij het familiebedrijf, met echte aandacht voor de familie achter het bedrijf. Daarbij ben ik betrokken bij de vele facetten van het leven van familieleden, bij het bedrijf en bij alle fiscale aspecten die spelen. Dat inspireert mij dagelijks als fiscaal adviseur.”
Marieke Nicolai

Marieke Nicolai

Senior Jurist

“Als voormalig ondernemer (advocatenkantoor) weet ik wat er bij ondernemers speelt. Met mijn juridische knowhow ben ik daarom goed in staat ondernemers pro actief en probleemoplossend te adviseren. Een tevreden klant geeft mij voldoening.”

Marit Huisman

Marith Huijsman

Senior Jurist

“Als jurist bij JAN© kan ik een ondernemer écht helpen om samen tot een werkbare oplossing te komen. Vaak met een praktische aanpak, maar zonder de juridische analyse te verliezen! Oplossingen komen aan op maatwerk. Hierdoor komt mijn gedrevenheid het beste tot z’n recht.”

Elice Douque

Elice Douque

HR-adviseur

Elice is HR-adviseur

Nienke Kimsma

Nienke Kimsma

Fiscalist

“De gesprekken met ondernemers, optimale situaties creëren door goed te luisteren naar de ondernemer, ingewikkelde fiscale vragen en soms een discussie met de Belastingdienst: daardoor heb ik het mooiste vak!”

Britt vrijburg

Britt Vrijburg

Fiscalist

Britt is fiscalist en gespecialiseerd in internationaal ondernemen en de Brexit

Tom van Geel

Tom van Geel

Fiscalist

“De meeste voldoening haal ik uit het optimaliseren van structuren van ondernemingen. Omdat iedere ondernemer en zijn onderneming verschillend is, maakt het maatwerk mijn werk zo interessant.”

Johan

Johan Bleij

Fiscalist

Johan is fiscalist en gespecialiseerd in BTW

Patrick

Patrick Voorn

Fiscalist

Patrick is fiscalist en gespecialiseerd in belastingen rond de (zakelijke) auto

Paul Dinkgreve

Paul Dinkgreve

Partner Accountancy

“Een accountant moet objectief zijn, z’n rug recht houden. Accountants worden gezien als rekenaars, maar eigenlijk is het onze taal. We rangschikken cijfers, sturen daarmee en helpen bij het maken van beleid. Juist het interpreteren van cijfers is de kunst.”

Wim Zagt

Wim Zagt

Partner Accountancy

“Ik heb in het verleden met drie vrienden vier jaar een horecabedrijf gerund. Een geweldige en spannende tijd. Ik heb er als ondernemer veel van geleerd en neem dat mee voor onze klanten. Ik ken en herken de spanning die hoort bij het ondernemerschap.”

Ad Hendriksen

Ad Hendriksen

Partner Accountancy

“Naast mijn werk ben ik zo’n 24 uur per week voorzitter van Voetbalvereniging Rijnsburgse Boys. Mijn derde termijn eindigt bijna; dan neem ik als voorzitter afscheid. Dat geeft ruimte voor nieuwe ideeën. Die visie hanteren we ook bij JAN©.”

Ad Hendriksen is partner.

Jordi Bakker

Jordi Bakker

Partner Accountancy

“Ik zeg altijd: ik ben een adviseur die toevallig de opleiding tot accountant heeft gevolgd. Als adviseur breng ik vraag en antwoord bij elkaar, en bied ik oplossingen, op welk vlak van het ondernemerschap dan ook.”

Pieter Mul

Pieter Mul

Algemeen Directeur JAN©

“De keuze om Algemeen Directeur van JAN© te worden in 2013 was een lastige. Ik moest afstand nemen van klanten waar ik jaren mee heb samengewerkt. Maar als ik iets doe, ga ik er vol voor!”

Jolanda van der Maden

Jolanda van der Maden

Partner Accountancy

“Ik ben een teamspeler, vind het leuk om anderen te inspireren. Mijn gedrevenheid zie ik terug bij ondernemers. Die hebben dezelfde drive! We trekken samen op en ik neem ze werk uit handen.”

Andrea van der Giezen

Andrea van der Giezen

Partner Accountancy

“Ondernemen is me met de paplepel ingegoten. Aan de keukentafel werd er vroeger over de zaak van mijn vader gesproken. Nu gebruik ik cijfers om ondernemers te adviseren. Iedere ondernemer is anders, dat maakt mijn werk zo interessant.”

Nico Perdaan

Nico Perdaan

Partner Accountancy

“Ik heb nog steeds veel aan de brede opleiding die ik heb gedaan. Ik analyseer een situatie vanuit verschillende invalshoeken, op zoek naar de strategisch beste oplossing voor een klant. Soms vind ik die door een eind te hardlopen, dat geeft ruimte in m’n hoofd.”

Elizabeth Ilik

Elizabeth Ilik

Senior Jurist

“Het werk is hetzelfde als wat ik als advocaat deed, maar dan een stap verder. Er is meer ruimte voor betrokkenheid bij de klant, waardoor ik zaken tactisch kan benaderen en oplossen.”
Elizabeth is jurist en vakgroepeigenaar van JAN© Juristen. Ze is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht, huurrecht en migrantenrecht.

Pieter Stigter

Pieter Stigter

Accountant

“Binnen JAN© krijg ik de ruimte om mezelf te ontplooien en in mijn huidige functie ben ik op mijn plek. Ik ben registeraccountant, maar niet zo van het controleren. Als bedrijfsadviseur kijk ik met klanten vooruit. Ik ben ook het liefst bij mijn klanten, daar krijg ik energie van.”