Een onvergetelijke carrière bij JAN©

Onze belofte: onvergetelijk werken. Vanaf dag één ga je aan de slag voor boeiende en interessante opdrachtgevers. Vul jij ons team aan met je ambities, gezelligheid, doortastendheid en kritisch-vriendelijke houding?

Bastiaan Dijkhuizen
JAN Wie Zijn Wij

Wie zijn wij?

JAN© is er voor de ondernemer die een ambitieuze sparringpartner zoekt. Onze professionals beschikken over kennis en expertise om de ondernemer op alle vlakken van het ondernemerschap bij te staan. Of het nu gaat om belastingaangiftes, advies, recht of personeelszaken: JAN© is de partner die helpt om doelen te realiseren.

Bij JAN© pak je dingen soms nét even anders aan. Je bent goed op de hoogte van je vakgebied en bereid om deze kennis in te zetten. Jij helpt de ondernemer verder: risico’s en kansen heb je feilloos in het vizier. Zo zorg je dat ondernemers er nooit alleen voor staan en dat hun onderneming kan groeien.

Klanten waarderen onze open communicatie en persoonlijke aanpak. Door een ambitieuze sparringpartner te bieden, komen ondernemers vooruit.

square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground
square-greybackground

Werken bij JAN© Accountants en Adviseurs

JAN© heeft een open bedrijfscultuur, waarbij je zelf je werk-privé balans bepaalt en in een hecht team van enthousiaste collega’s werkt. Je verkent de grenzen van je vakgebied. JAN© stimuleert je om jezelf te blijven ontwikkelen. Belangrijk: neem initiatief en groei. Bekijk alle vacatures
Werken bij JAN

Pak je kans!

Wie worden je collega's?

Harry Bontje

Harry Bontje

Partner Accountancy

“Ik houd van klanten die je echt verder kunt helpen, door inzicht te verschaffen of een vraagstuk op te lossen. Klanten zien me als iemand die ze ook onderweg in de auto even kunnen bellen. Wat we doen bij JAN©, is toekomstbestendig, voor onze klanten, voor JAN© én voor mij.”

Michiel Peters

Michiel Peeters

Partner Accountancy

“JAN© is een andere tak van sport. Ik sta echt als reisgenoot naast een ondernemer. Dat directe, daar geniet ik van. In gesprek met ondernemers. Hoe kan ik je helpen, waar slaap je slecht van?”

Steven Bulteel

Steven Bulteel

Fiscalist

“Bij estate planning komen veel zaken kijken. Geen situatie is hetzelfde, daardoor is het maatwerk. Ik vind het mooi om ondernemers te helpen om zaken te regelen zoals zij het willen, en ervoor te zorgen dat ze daarbij min mogelijk belasting betalen.”

Rosa Kromhout van der Meer

Rosa Kromhout van der Meer

Partner / Adviseur loonheffingen en manager JAN© Personeelsdiensten

Rosa is gespecialiseerd in subsidies en de WKR

Mark Hilarius

Mark Hilarius

Financieel Planner / Pensioenadviseur

“Ik kom uit een ondernemende familie en mijn oom heeft mij op jonge leeftijd laten proeven van het pensioenvak. Nu gebruik ik mijn kennis en ervaring om ondernemers en haar personeel te adviseren op het gebied van pensioen. Voor elke situatie is een passende oplossing en daar help ik graag bij.”

Fleur van Tol

Fleur van Tol

Senior Jurist

“Wat mijn werk als jurist voor JAN© zo leuk maakt is de afwisseling. Het geeft voldoening om jou als ondernemer al dan niet samen met een van mijn collega’s, een accountant, fiscalist of overnamespecialist, van het beste advies te voorzien.”

Voor wie
werken wij?

Vestigingen van JAN©

Schiphol rijk locatie

Schiphol-Rijk

Uitzicht op de kaagbaan en een prachtig ingericht kantoor – alles om jou een vliegende start te geven!

Weesp locatie

Weesp

Een schat aan ervaring en niet bang om deze te delen. Bij Weesp zit je goed!

Purmerend

Een team vol Hollandse nuchterheid, die successen viert met een tompouce!
Valkenburg locatie

Valkenburg

Een prachtig uitzicht over de duinen aan de ene kant, en Leiden aan de andere om jou te stimuleren het beste uit jezelf te halen!

Ons sollicitatieproces

Elke sollicitatie bij JAN© nemen we serieus! We kijken naar je kennis en kunde. Waar kun je die inzetten voor de organisatie en voor de klant? Zodra je solliciteert nemen wij contact met je op en bespreken de mogelijkheden voor jou bij JAN©. We drinken graag een (virtuele) kop koffie of thee met je!

Nieuwsgierig geworden?